понеделник, 17 април 2023 г.

Smart #3 представен в Китай

 Smart представя вторият си модел, след обявеното партньорство с Geely, който ще носи името Smart #3. Той е базиран на представеният миналата година електрически кросоувър - Smart #1 и може да се смята за негова купеобразна версия. официалната премиера на модела се състоя преди броени минути и ще трябва да изчакаме определено време, за да станат налични още изображения на модела, както и информация относно техническата част. 

Според последната информация Smart #3 ще се задвижва от електромотор разположен на задният мост и задвижващ съответно задните колела с мощност от 272 к.с. Батерията с капацитет от 66 кВтч., трябва да осигурява автономия  до 420 км. Върховата версия - Brabus ще разполага с два електромотора с обща мощност от 428 к.с. и задвижване на четирите колела.

Интериора също е идентичен с този на Smart #1, но централните отвори на климатичната инсталация под 12.8-инчовия екран на инфотайнмънт системата са с кръгла форма за по-спортно усещане. 

Европейската версия на Smart #3 ще бъде представена през септември месец, а продажбите на стария континент ще започнат от началото на 2024 година. Цените в Китай ще стартират от 30 200 долара, а продажбите от началото на следващия месец.

Няма коментари:

Публикуване на коментар