петък, 3 февруари 2023 г.

SWM X2 без претенции с цената си от 7 000$

 Относително новата бюджетна марка - SWM, представя своя нов модел, който ще се бори за клиенти при MPV сегмента. SWM X2 ще бъде наличен на пазарите в Китай от този месец с цени от 49 000 юана, което прави около 6 500 евро. Разбираемо в този ценови диапазон клиентите няма какво да очакват от дизайна, както и оборудването, но все пак Х2 ще се предлага с двуцветно оцветяване на каросерията и 15-цолови алуминиеви джанти. Също така трябва да забравите за  LED технологията, както дори и халогенните фарове за мъгла в серийното оборудване. Като цяло това е модел с технологично съпоставим с автомобилите от 90-те години на миналия век. 

Интериора е в конфигурация на седалките 2+2+3, а пред водача е позициониран анологов инструментален панел и пластмасов волан. Базовата версия е оборудвана с пълен ел. акет, климатична инсталация, ел. люк, МР3 радио, ABS и две въздушни възглавници. Срещу доплащане клиентите могат да оборудват модела с мултимедийна система и навигация с 8-инчов дисплей, стъклен люк на тавана, кожен салон и мултифункционален волан. 

Технологично моделът има много общо с SWM Tiger, както за задвижване ще разчита на същият - 1.5 литров, атмосферен мотор с чугунен блок и мощност от 116 к.с. Тук обаче той ще бъде наличен само с 5-степенната, механична трансмисия, но при интерес от страна на клиентите марката има готовност да предложи и CVT трансмисия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар