сряда, 16 ноември 2022 г.

Има ли шанс Genesis X Convertable Concept за серийно производство?

 Ако корейците продължат с развитието на концептуалният Genesis X Convertable ще са на път да се превърнат в първият премиум производител, който ще предтави открит електрически модел на пазара. След Genesis X Concept и Genesis X Speedium Coupe, това е третият концептуален модел на марката в рамките на само две години, който провокира публиката и сондира нейното мнение относно наличието на подобни модели в гамата на марката. 

Genesis X Convertable Concept разполага с твърд сгъваем покрив от три части и доразвива дизайнерският стил на марката наречен Athletic Elegance. Кабриолетът веднага привлича внимание със своя дълг капак с двойните - LED предни светлини и решетката наречена Crest. Все неща, които намериха своето място в последните модели на марката. 

Интериорът също представлява интерес със своят обгръщащ арматурен панел за водача без физически бутони, дори и на волана което напоследък се отхвърля от потребителите, тъй като в ежедневието употребата на подобни сензорни бутони на волана не са най-удачното решение. 

Относно електрическото задвижване все още нищо не се споменава, което ни кара да мислим, че дори и ръководството на марката да даде зелена светлина за подобен модел на пазара, то това няма да стане по-рано от 2025 година, а конкуренцията не спи. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар