сряда, 12 октомври 2022 г.

Езотични: Rezvani Vengence

Американската компания е известна със своите предложения за бронирани и подготвени за военни действия модели, които са насочени предимно към платежоспособните клиенти. Сега марката предлага нов модел наречен Vengence, който ще се присъедини към отряда на Rezvani Tank и Hercules. Този път освен солидната бронировка моделът предлага и луксозна обстановка за 8 човека, за които допълнително се предлагат бронежилетки, противогази и каски. 

За основа на Rezvane Vengence е послужил Cadillac Escalade, което означава, че за задвижване Vengence ще се предлага с 3.0 литровият, турбо дизел или с V8-цилиндровият, 6.2 литров мотор с мощност съответно от 280 и 420 к.с. За тези, които това не е достатъчно могат да поръчат своите подвижни крепости с механиката от Cadillac Escalade-V и мощност от 690 к.с. 

Цените на Rezvani Vengence, стартират от 250 000 долара без такси, но ако решите да поръчате най-мощната версия с пълно оборудване което включва дори и система за отбрана с лютив спрей и функция за образуване на димна завеса, то ще трябва да си приготвите минимум 650 000 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар