петък, 30 септември 2022 г.

В Лупецк, стартира производството на Evolute i-Pro

 Тази седмица стартира производството на вторият модел на новосъздадената руска марка. това е семеен електрически седан наречен Evolute i-Pro, който е базиран на представеният през 2017 година - Dongfeng Aeolus E70. Моделът е с дължина от 4.68 метра и ще бъде предназначен предимно за таксиметрови компании и такива за отдаване на автомобили под наем. Цената на i-Pro без субсидии възлиза на 2.9 млн. рубли, но след тях цената може да спадне с близо 35% и да направи модела аткрактивен по отношение на своята цена. 

За задвижване Evolute i-Pro, разчита на електромотор с мощност 150 к.с., захранван от тягова батерия с капацитет 53 кВтч. Според обявените данни, автономията на модела възлиза на 420 км., а максималната скорост е ограничена на 150 км/ч. Времето за зареждане на батерията, чрез бързозарядна станция от 10 до 80%, става в рамките на 1 час. 

Интериора се различава от китайският оригинал, но въпреки това предлага модерна обстановка с цифров инструменатлен панел и инфотайнмънт система, от която се управляват и функциите на климатичната инсталация. Пълният ел. пакет, камерата за заден ход и видеорегистратора са част от серийното оборудване, както и климатичната инсталация, мултифункционалния кожен волан и т.н. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар