вторник, 12 юли 2022 г.

Geely представя първият си изцяло електрически Pick-Up, наречен - Radar RD6

 Geely представя първият си модел с името на новият бранд - Radar, чиито модели ще бъдат насочени към младите хора с активен начин на живот. Първият модел е пикап с името Radar RD6, който ще бъде последван от пълноразмерен SUV и купеобразен пикап със спортна ориентация. За моделната линия на Radar марката е подготвила цял арсенал от продукти и принадлежности със същата марка, като не са забравени модни аксесоари и дори хранителни продукти. 

Radar RD6 е базиран върху SEA платформата на компанията за електрически модели и ще се предлага с един, два или три електромотора и мощност между 200 и 400 к.с. Подробни спецификации не са разкрити все още, но марката обещава автономия до 600 км. 

Снимки на интериора все още липсват. Повече подробности относно Radar RD6 ще научим през септември месец, когато ще се състои и официалната премиера на модела. Знае се, че пикапът ще се предлага и в луксозна версия с двуцветна кабина насочен предимно за градска употреба. Повече подробности за модела, както и снимки на интериора ще бъдат добавени към този пост, веднага след като станат достъпни. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Според официалната информация за модела, той ще разполага с един електромотор с мощност 272 к.с. и тягова батерия с капацитет от 85.9 кВтч., която ще е достатъчна за постигането на автономия от 600км. В по-късен етап се очаква и модификация с два електромотора. Интериорът предлага дигитална атмосфера с цифров инструментален панел и мултимедия с 5G свързаност. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар