вторник, 23 ноември 2021 г.

Bestune B70S е купеобразен кросоувър насочен към младите с цена от 20 000$

 Представеният пред иедна година Bestune B70, вече има и крос версия наречена B70S. Въпреки, че е построен върху същата модулна платформа, новата версия разполага със съвсем ново купе, като от лифтбека са останали само предните светли и капака. Besтune B70S е презентиран като кросоувър купе, насочено към по-младите клиенти на марката. 


За задвижване разчита на същият - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 169 к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 7-степенна, роботизирана трансмисия предаващи движението към предните колела. за тези, които търсят повече мощност е наличен и 2.0 литров, турбо мотор с мощност 224 к.с., който намира място от скоро и в B70. Той се предлага само с 6-степенна, автоматична трансмисия доставяна от Aisin. 

Интериора е идентичен с този на B70 и разполага


с два сдвоени дисплея за цифровият инструментален панел и инфотайнмънт системата, която е насочена към водача. Оборудването е подобаващо, като на борда ще присъстват и редица асистенти подпомагащи шофирането. Клиентите ще трябва да доплащат най-вече за панорамния покрив, ел. седалки и пакет камери с обзор 360 градуса. Продажбите стартират от началото на следващото лято, като цените се очакват да започват от около 18-20 000 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар