понеделник, 20 септември 2021 г.

Фейслифт за Everus VE-1

 Електрическата версия на предходното поколение Honda H-RV, която се предлага и произвежда в Китай, под името Everus VE-1, сега получава козметични промени, които трябва да увеличат продажбите на електрическият кросоувър, който от началото на годината е продаден едва 1375 пъти. Трябва да се подчертае, че неговият брак близнак в лицето на Honda X-NV страда от още по-слаб интерес от страна на клиентите. Външно моделът получава малко по-агресивно излъчване с нов дизайн на броните, леко променена радиаторна решетка и нови LED фарове. 


По-важно са обаче промените, които не се виждат с просто око. Те са свързани предимно в наличието на новата 61.3кВтч. батерия, която увеличава пробега с цели 140км. и сега автономията на модела възлиза на задоволителните 480км. Електромотора е останал същият с мощност 163 к.с. задвижващ предните колела. 


Интериора също получава подобрения, като най-очевидно е наличието на въртящ се клъстер за избиране посоката на движение. Пред водача място намира 12.3-инчов, цифров инструментален панел, но мултимедийната система разчита на познатият 8-инчов тъчскрийн. Новост е възможността собственикът да управлява дистанционно температурата в купето, чрез специално приложение, което марката предлага. 

Цените на обновената версия на Everus VE-1, остават без промяна и започват от 159 000 юана. Продажбите в Китай, стартират от края на този месец. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар