сряда, 16 септември 2020 г.

Ferrari Portofino M с цена от 206 000 евро

Представеното преди три години Ferrari Portofino, получава своето планирано обновяване, което е добавило и буквата М (от Modificata) в името на модела. Визуално моделът с твърд, прибиращ се покрив се е сдобил с нова предна част и нов дифузьор в задната си част, който може да се изработи и от карбонови сплави. 
Що се отнася до механиката, то под капака място намира модифицирана версия на 3.9 литровия, би-турбо, V8-цилиндров мотор, чиято мощност вече е 2620к.с. с 20 повече от настоящата версия. Скоростната кутия е изцяло нова, 8-степенна, двудискова и идва директно от Ferrari Roma. Производителят гарантира, че след направените промени общото тегло на модела не е пострадало, а времето за ускорение до 100км/ч. от място е намалено с 5 стотни и сега възлиза на 3.45 секунди. Максималната скорост от 330км/ч., остава без промяна. 
В интериора промените са минимални. Съобщава се за по-голямо количество асистенти за шофиране, както и за добавени две нови програми за шофиране. седалките вече се предлагат серийно със система за обдухване на топъл въздух на нивото на врата. 
Продажбите на Ferrari Portofino M, започват от началото на следващата година, като цените са се увеличили с около 8%, спрямо тези на настоящият модел. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар