петък, 18 септември 2020 г.

Daihatsu Thor, Subaru Justy и Toyota Roomy с планиран фейслифт

Японците стартират планираното обновяване на триото Daihatsu Thor, Subaru Justy и Toyota Roomy, като първоначално представят версиите на Toyota и Daihatsu, а версията на Subaru ще бъде представена до два месеца.  Външният редизайн, който включва нов дизайн на броните, радиаторната решетка и фаровете на дългите едва - 3.7 метра модели , придава свеж вид и ще задържи интереса към тях в този особено конкурентен клас в Япония. 
Интериора обаче не предлага нищо ново, освен леко променената подредба в централната конзола и наличието на новата мултимедийна система с 9-инчов екран. Оборудването е обогатено, като серийно вече ще се предлагат: ел. странични врати, комплекса от електронни асистенти и системи подпомагащи шофирането, предна и задна камера, адаптивен круиз контрол, автоматични фарове и чистачки.
Относно механиката, то там промени няма. За задвижване и трите модела ще разчитат на бензиновият - 1.0 литров, 3-цилиндров мотор с мощност 69к.с., както и неговата турбоверсимощност 98к.с. При всички положения предавателната кутия е CVT, предаваща движението към предните колела, като за версията с атмосферен мотор ще бъде налична и опция за 4х4. Цената на най-евтината модификация в Япония, започва от еквивалента на 14 800 долара.









 









Няма коментари:

Публикуване на коментар