събота, 20 април 2019 г.

Karma Revero GT с нова хибридна технология

 През втората половина на тази година започват продажбите на Karma Revero GT. Не е тайна, че всъщност това е Fisker Karma, но новият собственик на марката е направил значителни промени по модела и то не само външни. 
Revero GT е по-лек и има подобрена хибридна система снабдена с електромотори, чиято мощност възлиза на 536к.с. и батерия с мощност от 28кВч., благодарение на която моделът може да измине до 100км изцяло в електрически режим. За по-голяма автономия инженерите са се възползвали и от 1.5 литровия, 3-цилиндров, бензинов агрегат от BMW I8, който служи за дозареждане на батериите. 
Освен външните промени и подобрената аеродинамика, Revero GT разполага и с обновен интериор с цифров инструментален панел и нова мултимедийна система. Според данните предоставени от производителят, ускорението на модела до 100км/ч от място става за 4.5 секунди. Очакваната цена с която ще стартират продажбите е малко над 135 000 долара. До няколко години марката възнамерява да предложи и купе базирано на същата платформа проектирано от Pininfarina. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар