сряда, 14 ноември 2018 г.

WEY VV7 GT ще бъде флагмана на луксозната китайска марка

Луксозният бранд на Great Wall, изненадващо представя нов модел наречен P8 GT. От името става ясно, че той е базиран на познатият ни WEY P8, който бе представен миналата година, но предлага значително по-спортна визия, която ще го откроява от останалите модели на марката. 
За задвижване купеобразният, триобемен кросоувър разчита на познатата хибридна технология с 2.0 литров, турбо бензинов агрегат с мощност 234к.с., куплиран с 6-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела, а в задната част място намира електромотор с мощност 116к.с., който задвижва задните колела при нужда или напълно самостоятелно в рамките на 50км. 
Продажбите на WEY P8 GT или VV7 GT, както ще се нарича на някои пазари ще започнат от края на следващия месец, като очакваната цена е в порядъка на 45 000 долара. За тези пари разбира се китайските клиенти ще получат солидно оборудване и 3 годишна пълна гаранция. Експорт за сега не се предвижда. Марката обаче е твърдо решена да стъпи на европейският пазар, за което се водят усилени преговори с някои реномирани компании, сред които е и Brabus.




Няма коментари:

Публикуване на коментар