четвъртък, 8 март 2018 г.

Honda Jade с фейслифт и нова трансмисия

Дойде време за обновяване на предлагания в Япония, 6/7 местен модел - Honda Jade. Външно промените са леки, но достатъчни за да открояват новата версия. Новите брони, изцяло LED предните и задни светлини, заедно с новата радиаторна решетка са детайлите, които са с нов дизайн. Като цяло в интериора не се наблюдават промени, но оборудването е обогатено. Системата за предотвратяване на сблъсък, адаптивният автопилот, асистента за поддържане движението в лентата, камерата за заден ход и системата за предупреждение за обекти в сляпата зона на водача, вече ще са налични и за този модел. 
Под капака не се наблюдават промени. Там място продължават да намират 1.5 и 1.8 литровите, бензинови агрегати куплирани предимно CVT трансмисия, но за 1.5 литровият, турбо мотор вече ще бъде налична нова, 7-степенна, двудискова трансмисия. Хибридната версия остава в гамата на модела. 
В Япония, продажбите на обновената Honda Jade ще започнат от май месец, а на останалите азиатски пазари се очаква в края на тази година. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар