четвъртък, 8 февруари 2018 г.

Skoda Fabia вече без дизелови агрегати

В средата на жизненият си цикъл, Skoda Fabia получава козметични промени, които трябва да задържат добрите продажби на модела (над 500 000 бройки). Официалната премиера на обновената версия ще се състои по време на автосалона в Женева, а днес бяха разпространени официалните снимки. Визуално промените се свеждат предимно в предната част. Там откриваме нови фарове, радиаторна решетка и променен дизайн на бронята. В задната част също наблюдаваме нов дизайн на бронята и леко променени светлини, които придават по-динамично излъчване. 
От вътре промените са незначителни, като впечатление прави единствено новият дизайн на инструменталният панел пред водача. мултимедийната система, която се предлага срещу доплащане е от последно поколение, а на разположение в по-високите нива на оборудване ще бъдат асистента за обекти в сляпата зона на водача, автоматични светлини и чистачки и др. 
Най-голямата новина обаче идва от двигателният отсек. Там място вече ще има само за 1.0 литровият, 3-цилиндров, бензинов агрегат, който ще се предлага във версии на мощност от 60 и 75к.с. За тези, който търсят повече мощност ще бъдат налични версии с принудително пълнене, чиято мощност ще бъде 95 и 110к.с. Последните ще могат да бъдат оборудвани с 7-степенната, DSG трансмисия. За сега не се съобщава ценовата листа, но се надяваме реално, тя да остане без промяна.



Няма коментари:

Публикуване на коментар