понеделник, 17 април 2017 г.

Singulato iS6 в продажба от 2018г.

Основана през 2014 година китайска компания Zhiche Auto, представя своя първи модел наречен Singulato iS6. Компанията е със седалище в Пекин и е фокусирана върху производството на електрически модели предназначени, както за вътрешния пазар, така и за износ. Вложените средства са близо 600 милиона долара, а разработката на моделите се осъществява с помощта на японският компания GLM (GLM Tommykaita ZZ EV), специализирана в разработката на EV системи и платформи за леки автомобили. Напълно китайски обаче ще бъдат системите за свързаност и автономно шофиране, с които ще разполагат бъдещите модели на марката. 
Singulato iS6 ще влезе в серийно производство през 2018 година, а цените ще варират между 30 и 43 000 долара в зависимост от модификацията. Според информацията автономията на модела ще бъде до 400км, а ускорението от 0 до 100км/ч около 4 секунди. За задвижване моделът ще разчита на два електромотора с обща мощност от 354к.с. С дължина от - 4.85 и междуосие 2.96 метра моделът ще предлага достатъчно пространство за пет човека. серийното оборудване ще включва: автоматична паркинг система, мултимедийна система с 12.3-инчов дисплей, тризонова климатична инсталация, хедъп дисплей и др.
Намеренията на компанията са в близко бъдеще да представи още поне три модела, които също ще се задвижват изцяло на електричество. В близките 5 години с помощта на BAIC, ще бъдат вложени 2.3 млрд. долара за изграждането на нови мощности, които да задоволяват пазарното потребление. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар