вторник, 24 май 2016 г.

Renault Grand Scenic 2016 с премиера в Париж

След представянето на новият Renault Scenic, сега идва ред и на неговата удължена версия, която ще се предлага опционално и с трети ред седалки. Официално пред публика Renault Grand Scenic ще бъде показан по време на автосалона в Париж, а продажбите трябва да започнат веднага след това. Grand Scenic е с увеличено с 35мм междуосие и увеличен с 30мм клиренс. Както се досещате това се отразява позитивно на вътрешният обем, а като цяло габаритите са нараснали значително спрямо тези на настоящия Renault Grand Scenic
Под капака място ще намират три агрегата - един бензинов и два дизелови. Бензиновият 1.2 литров, 4-цилиндров, турбо мотор ще се предлага във версии на мощност от 115 и 130к.с. Дизеловите версии ще разчитат на 1.5 литровия, DCI с мощност 110к.с., както и на 1.6 литровия, DCI във версии на мощност от 130 и 160к.с. Серийно те ще се предлагат с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели с двудискови, автоматизирани, 6 и 7-степенни трансмисии. За дизеловият, 1.5 литров агрегат ще се предлага "hybrid аssyst"  системата оборудвана с литиевойонна батерия, регенерираща спирачна система и електромотор, който ще подпомага развъртането на двигателя при ниски обороти. 
Наред с останалите неща от дългият списък с допълнително оборудване ще се предлагат и  неща като: система за предотвратяване на сблъсък, асистент за паркиране, камера за заден ход, адаптивен автопилот, асистент за поддържане лентата на движение, камера за разчитане на пътни знаци и разбира се новата инфоразвлекателна система с 8.7-инчов вертикален дисплей. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар