четвъртък, 10 март 2016 г.

Първа шпионска снимка на новият Nissan Micra.

Първата шпионска снимка на новото поколение Nissan Micra, не ни дава много яснота, но при по-внимателно вглеждане става ясно, че дизайна на екстериора ще има много общо с Nissan Sway Concept, който видяхме миналата година. Това може само да ни радва, тъй като дизайна на сегашното поколение не можа да повтори успеха на този в предходния модел и продажбите спаднаха главоломно. 
Що се отнася до техниката, то ние можем само да гадаем какво са ни приготвили японците съвместно с Renault. Има съмнения, че моделът ще използва платформата от настоящото Renault Clio, което пък ще рече, че има и вероятност да видим повече от една версия на купето. Освен с 3 и 5 врати, новата Micra може да се предлага отново и като комби. Под предния капак най-вероятно ще намират 3 и 4-цилиндрови, турбо бензини и дизелови агрегати, куплирани с 6-степенни, механична или двудискова трансмисия. 
Относно интериора, то той ще бъде изненада за нас. В каква посока ще поеме вътрешния дизайн ще разберем едва, когато новият Nissan Micra бъде представен официално, а това най-вероятно ще стане по време на автосалона в Париж. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар