петък, 11 март 2016 г.

Haima V70 е новият MPV модел на марката

По време на автосалона в Пекин, китайският производител Haima ще покаже нов, MPV модел наречен - V70. Той ще замени настоящата Freema и ще бъде наличен на пазара от лятото на този година. Стартовата цена в Китай се очаква да започва от около 90 000 юана, което се равнява на 12 400 евро. За разлика от Freema, новият модел е разработен изцяло в Китай, но с помощта на италианското дизайнерско студио LDA Design. що се отнася до механиката обаче, то там нещата са по-скоро модифицирани, от колкото нови. 
За задвижване седем местният модел ще разчита на 1.5 литров, турбо агрегат с мощност 156к.с., както и 2.0 литров, атмосферен също бензинов мотор с мощност 150к.с. Трансмисиите са механични, но срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели с CVT трансмисия. 
Оборудването ще е подобаващо, като серийно ще се предлагат: ел. пакет, климатична инсталация, 4 въздушни възглавници, мултифункционален волан и др. Инфотейнмънт системата и камерата за заден ход ще се предлагат срещу доплащане. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар