неделя, 24 март 2024 г.

Volkswagen ID.Buzz GTX е най-мощният ван на марката за всички времена


С представянето на GTX версията наVolkswagen ID.Buzz се превръща в най-мощният ван на марката в нейната история. Освен по-голяма мощност,  ID.Buzz  разполага с нов дизайн на броните, 19 или 21-цолови черни джанти  и интериор с контрастни червени шевове. Високопроизводителната версия разполага с два електромотора с обща мощност от 335 к.с. и тягова батерия с капацитет от 79 или 86 кВтч. в зависимост от модификацията. Производителят мълчи относно автономията на модела. 

Според информацията предоставена от производителят, ускорението на ID.Buzz GTX до 100 км/ч. от място става за 6.5 секунди, а максималната скорост е ограничена на 160 км/ч. Моделът ще се предлага с късо и дълго междуосие и ще бъде наличен само в червен цвят на купето и възможност за двуцветно оцветяване с покрив издържан в сив цвят. 

Интериорът предлага място за 5, 6 или 7 места в зависимост от броя на редовете седалки. Серийно моделът ще се предлага с 12.9-инчовия дисплей за инфотейнмънт системата оборудвана с изкуствен интелект. Панорамният покрив с интелигентно стъкло ще се предлага срещу доплащане. Цените все още не се споменават, но освен, че е най-мощният ван в историята на марката, то ID.Buzz GTX ще бъде и най-скъпият ван предлаган на пазара с емблемите на VW. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар