четвъртък, 23 ноември 2023 г.

Bestune B70 с обстоен фейслифт и нов интериор

 Три години след представянето на новото поколение Bestune B70, китайският лифтбек е подложен на значителни козметични промени, които ще трябва да задържат интереса към конвенционално задвижваният модел. Външните промени са видими от пръв поглед, като предната част се е сдобила с безрамкова радиаторна решетка и елегантно разделени двуредови светлини. Промени има и в задната част, където светлините тип бумеранг са отстъпили място на тънки осветителни тела с шахматна графика съединени с LED линия. 

Интериора на обновената версия също се откроява веднага макар и да запазва същата архитектура. Пред водача място намира нов цифров панел с два екрана, съответно за инструменталния панел и инфо-развлекателната система, от която вече се осъществява и контрола на климатичната инсталация. Това е довело до наличието на изцяло нова централна конзола между седалките, където скоростният лост е заменен от електрически шалтер, а освободеното място е усвоено със серийна поставка за безжично зареждане на телефони. 

Под капака промени няма. Там място ще продължават да намират 4-чцилиндровите турбо агрегати с работен обем от 1.5 и 2.0 литра и мощност съответно от 169 и 224 к.с., куплирани с 7-степенна, двудискова или 6-степенната класическа, автоматична трансмисия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар