четвъртък, 21 септември 2023 г.

EVO 7 наличен в Италия и Испания за 29 900 евро

 От следващия месец в Европа, започват продажбите на флагманският SUV модел EVO 7. Както знаем EVO е подмарка на DR, която продава в Европа модели на Chery и JAC. В случая става въпрос за версия с европейски спецификации на JAC Jiayue X8, познат още като JAC JS8. Това е триредов SUV модел с дължина от 4.8 метра и междуосие от 2.81 метра. 

В Европа EVO 7 ще бъде наличен с 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 174 к.с., куплиран серийно с 6-степенна, двудискова трансмисия предаваща движението към предните колела. До края на годината за модела трябва да бъде налична и LPG система, която ще се предлага срещу доплащане от 2000 евро. 

Интериора предлага място за 6 или 7 човека в зависимост от версията, като пред водача място намира цифров инструментален панел, а мултимедийната система е оборудвана с 12.3-инчов тъчскрийн дисплей. Стандартното оборудване включва: пълен ел. пакет, тризонов климатроник, отваряем панорамен покрив, ел. предни седалки, кожена тапицерия, круиз контрол, камери с обзор 360 градуса, асистент за подпомагане потеглянето при наклон, предни и задни сензори за паркиране, авт. фарове и чистачки. Ако живеете в Италия или Испания, всичко това ще получавате срещу 29 900 евро. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар