понеделник, 19 юни 2023 г.

Обновената Honda UR-V се предлага в Китай, без промяна в цената

три години след обновяването на Honda UR-V, японците отново обновяват произвежданият в Китай, престижен SUV модел което дава дасе  разбере, че премиерата на новото поколение е отложена за неопределено време. За да бъде моделът конкурентен, освен външните промени включващи нова радиаторна решетка, LED предни светлини и променен дизайн на броните, този път производителят е вложил и средства и за обновяване на интериора, който в случаят е изцяло нов. 

Въпреки това за нас остава загадка, наличието на аналоговия инструментален панел пред водача и традиционният панел за контрол на климатичната инсталация, което обесмисля до някъде изцяло новият интериор. Мултиразвлекателната система вече разполага с стоящ 10.1-инчов дисплей и разширени функции. 

Под капака на обновената Honda UR-V, промени няма. Там място продължават да намират 1.5 литровият турбо мотор, чиято мощност е намалена на 188 к.с.с цел постигане новите нива на еко изискванията, който е куплиран с CVT трансимисия предаваща движението към предните колела. По-големият 2.0 литров турбо мотор, също е с намалена мощност и сега, тя възлиза на 261 к.с. Той е куплиран серийно с 9-степенна, автоматична трансмисия, като за него опционално се предлага и задвижване на четирите колела с халдекс съединител. Добрата новина за потребителите е, че цените на обновената версия няма да се променят, което означава, че в Китай обновената Honda UR-V ще се предлага от 34 500 долара. По-късно, тази година ще бъде представена и обновената версия на идентичната, но произвеждана от GAC - Honda Avancier.



Няма коментари:

Публикуване на коментар