петък, 28 април 2023 г.

Changan CS75 Plus отново с фейслифт

 Само две години след обновяването на Changan CS75 Plus, китайският SUV получава отново козметични промени. Това се налага поради смяната на стилистиката в моделната гама на компанията, която явно иска да създаде своя фирмена идентичност. След последният фейслифт CS75 Plus, получава интегрирана в бронята радиаторна решетка и нов дизайн на задната броня с бутафорни накрайници за изпускателната система. 

Промени в интериора и механиката обаче няма. За задвижване моделът ще продължава да разчита на 1.5 и 2.0 литровите, турбо мотори с мощност от 188 и 232 к.с., които вече са куплирани само и единствено с новата 8-степенна, автоматична трансмисия от Aisin. Хибридната версия с 1.5 литровият агрегат и интегриран в скоростната кутия електромотор с обща мощност на системата от 312 к.с., също остава в гамата на модела. 

Според информацията обновената версия на Changan CS75 Plus ще бъде налична на китайският пазар от следващия месец, като цените спрямо предходният модел ще се завишат с около 1000 долара, което ще рече, че базовият модел ще се предлага за малко над 18 000 долара.


Няма коментари:

Публикуване на коментар