четвъртък, 1 септември 2022 г.

Changan Lantop / Hunter Plus предназначен за по-взискателните клиенти

 Китайците вече откриха пикапите и сега този сегмент се радва на небивал интерес, което води и до по-големи очаквания от този тип превозни средства. Поради тази причина Changan, предлага за по-взискателните клиенти луксозна версия на своят Pick-Up модел - Changan F70, която ще се предлага под името Lantop и се характеризира с изцяло нов дизайн на предната част.

По отношение на окачването и шасито, промени не са правени, но Changan Lantop ще се предлага с новият 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 233 к.с., куплиран серийно с автоматична трансмисия предаваща движението към задните или четирите колела в зависимост от модификацията. Налична е и версия с офроуд елементи и подсилено окачване. От началото на следващата година моделното семейство на Lantop ще се допълни с дизелова версия с 2.0 литров двигател от Great Wall с мощност 163 к.с. 

Интериора предлага комфортна и технологична обстановка с два 12.3-инчови диплея, кожен салон, пълен ел. пакет, набор от асистенти подпомагащи шофирането и камери с обзор 360 градуса, както и такава която дава образ за това, какво се случва под автомобила. Цената на Changan Lantop ще достига прага от 25 000 долара в най-богатото си оборудване, като на някои пазари ще се предлага под името Hunter Plus. Дизеловата версия се очаква с цена от около 15 000 долара.


Няма коментари:

Публикуване на коментар