вторник, 8 март 2022 г.

Toyota Vios с последни подобрения в Тайланд и Малайзия

 Предлаганият в Малайзия, седан - Toyota Vios, бе обновен преди две години, но сега марката представя нов пакет от козметични промени, които ще обхващат по-мащабна промяна на модела, чието ново поколение се очаква да бъде представено още тази година. Според информацията настоящата версия ще се предлага успоредно с новото поколение поне в рамките на следващите 1-2 години. Външно разликите при обновената версия могат да бъдат забелязани от пръв поглед, като отново най-голяма промяна има в предната част на модела, където наблюдаваме променени брони и радиаторна решетка. В задната част бронята също е с променен дизайн, а светлините са свързани с хромирана лайсна. 

В интериора обаче промени не се забелязват, освен промененият инструментален панел пред водача с вграден LCD дисплей, нова версия на мултимедийната система и някои нови функции налични на борда, като адаптивен автопилот, система за поддържане движението в пътната лента и мониторинг за следена на умората на водача. Оборудването е станало по-богато, като на борда серийно място ще намира пакета за безопасност и подпомагане на шофирането наречен Toyota Safety Sence.

Разбираемо производителят не е влагал средства за подобряване на механиката въпреки, че се съобщава за нови настройки на окачването и подобрена спирачна система. Под капака обаче място вече ще намира само 1.5 литровия, бензинов мотор с мощност 107 к.с., куплиран с CVT трансмисия задвижваща предните колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар