неделя, 23 август 2020 г.

GAC Trumcphi GA8 с обстоен фейслифт

Флагмана на китайската марка Trumpchi - GA8 е подложен на обстойно обновяване. дългият над 5 метра седан предлага висок комфорти предостатъчно вътрешно пространство. Външните промени са видими от пръв поглед, а дизайнерите са успели да придадат подобаващ изглед на автомобила. За да разберем вниманието, което е положено към този модел е достатъчно да споменем факта, че след обновяването коефициентът на челно въздушно съпротивление е 0.28, което е отличен показател за този клас.
Интериора е изцяло нов и разполага с два съединени 12.3-инчови дисплея, съответно за цифровият инструментален панел пред водача и инфотайнмънт системата. Вниманието към детайла се усеща във всеки един елемент, а оборудването е на високо ниво. Освен всичко това GA8, може да бъде оборудвани с полуавтономна система за шофиране от второ ниво снабдена с 8 канална радарна система. Климатичната инсталация пък е снабдена с плазмена система за пречистване на въздуха.
Обновеният Trumphi GA8, вече ще се предлага само с модерния - 2.0 литров, турбо бензинов, GDI мотор, куплиран с 6-степенна, автоматична трансмисия. Направени са значителни подобрение и в многоточковото задно окачване, както и на спирачната система. Цените в Китай ще започват от над 150 000 юана. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар