понеделник, 23 декември 2019 г.

Borgward BX3 е новата надежда на марката

Немско-китайската марка Borgward, собственост вече на китайският консорциум за споделяне на автомобили - UCAR, представи своя трети модел наречен ВХ3. Както се досещате, той ще бъде позициониран най-ниско в гамата на марката и ще се предлага само с  традиционен бензинов агрегат с работен обем от 1.4 литра и принудително пълнене на цилиндрите. Неговата мощност е 150к.с., като за него ще бъдат предлагани 6-степенни, механична или автоматична трансмисии, предаващи движението само към предните колела. Забравете за всякакъв тип хибридна технология, но за сметка на това моделът ще бъде изключително богато обзаведен. 
Пред водача място намира цифров информационен панел, а серийната инфотайнмънт система ще разполага с 8-инчов дисплей. Върховите версии ще бъдат оборудвани с 10.2-инчова мултимедия, безжично зареждане на мобилни устройства, двуцветен - кожен интериор, множество системи за безопасност и асистенти за шофиране, както и панорамен покрив. 
Новите собственици на марката се отказват от намеренията да предлагат моделите на стария континент и ще се съсредоточат изцяло към местния пазар, като целта е да се увеличат значително продажбите, които в момента възлизат на едва 4000 автомобила месечно. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар