понеделник, 7 октомври 2019 г.

Ford S-Max и Galaxy с леки козметични промени преди своята кончина

Въпреки, че продажбите на двата модела са вече под критичния минимум, марката не се поколеба и представя планирано обновяване на Ford S-Max и Galaxy. Потвърдено е още, че двата модела остават без наследници, тъй като политиката на фирмата е да се съсредоточи главно към SUV и градските кросоувър модели. Външните промени не са големи, но придават по-модерен вид на семейните ванове. Новите брони и променената радиаторна решетка отличават обновената версия още от пръв поглед. 
В интериора промените са сведени до минимум, като се подчертава наличието на нови материали и по-богато оборудване. Адаптивния автопилот заедно със системата за предотвратяване на сблъсък са серийно за модела, а инфотайнмънт системата е от ново поколение. 
За задвижване обновените версии ще разчитат на един бензинов и един дизелов агрегат. Бензиновият - 1.5 литров, турбо мотор е с мощност 165к.с. и ще се предлага само с 6-степенна, механична трансмисия, докато дизеловият - 2.0 литров мотор ще се предлага във версии на мощност от: 150, 190 и 240к.с., куплиран с механична или 8-степенна, автоматична трансмисия. За версията с мощност 190к.с., ще се предлага и задвижване 4х4. В по-късен етап се очакват и хибридни версии, който най-вероятно ще бъдат и единствените в портфолиото на модела, но това няма да се случи по-рано от две години. Цените на обновените версии в Германия ще започват от 33 000 евро за S-Max и 35 000 за Galaxy.



Няма коментари:

Публикуване на коментар