четвъртък, 25 юли 2019 г.

Renault Logan / Sandero с фейслифт

След обновяването на Dacia Logan и Sandero, сега идва ред и за освежаване на моделното семейство с емблемите на Renault, което се предлага на пазарите в Южна Америка, Африка и Русия. Външните разлики не са големи. В предната част наблюдаваме нов дизайн на бронята, до като в задната си част хеч версията получава нова секция на задните светлини позиционирана на вратата.  
В интериора също се наблюдават леки промени свързани с новия изглед на инструменталния панел пред водача, нов дизайн на волана и нови контролери на климатичната инсталация идващи директно от останалите модели на Renault. Впечатление прави и новия дизайн на духалките на климатичната инсталация. 
По отношение на механиката промени няма. Моторната гама остава същата и включва бензиновите 1.0 и 1.6 литровите, бензинови агрегати с мощност от 82 и 118к.с. За клиентите в Южна Америка, се предлага и версията RS, която разполага с турбо компресорна версия на 1.6 литровият мотор с мощност 150к.с. Трансмисиите предлагани за агрегатите са 5-степенни, механични или CVT. Според информацията атмосферния - 1.6 литров мотор може да бъде оборудван и със Стоп/Старт система.



Няма коментари:

Публикуване на коментар