сряда, 24 юли 2019 г.

Производството на Baojun RM-5 започва в Китай

Китайската марка представя нов модел наречен RM-5, който е презентиран като луксозен ван наличен с два или три реда седалки и място за 5, 6 и 7 места. Построен върху модулната платформа от GM, моделът е с дължина от 4.7, ширина - 1.8 и височина - 1.62 метра и разполага с независимо окачване на задните колела. 
За задвижване Baojun RM-5, разчита на 1.5 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 147к.с., които е познат от Baojun RC-6, куплиран с механична или CVT трансмисия, задвижващи предните колела. 
Интериора е модерен и разполага с инструментален панел с 12.3-инчов дисплей и мултимедия с 10.3-инчов дисплей. Адаптивния круйз контрол ще се предлага серийно за версията с CVT трансмисия, както и системата за пердотвратяване на сблъсък. Срещу доплащане ще бъдат налични неща като: панорамен покрив и кожен салон. Продажбите на Baojun RM-5, започват от тази есен, като цени все още не се споменават, нито това дали моделът ще се експортира, но нищо чудно в скоро време да видим видим този модел с емблемите на Chevrolet, какъвто бе случая с Chevrolet Captiva

Няма коментари:

Публикуване на коментар