сряда, 28 март 2018 г.

Това е Jaguar F-Pace SVR

Къде другаде, ако не в Ню-Йорк е най-подходящото място за световната премиера на най-мощната и скъпа версия на Jaguar F-Pace
Да! Днес пред света, бе показан Jaguar F-Pace SVR, който разполага с V8-цилиндров, 5.0 литров, компресорен агрегат с мощност 550к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към всичките колела. Според информацията предоставена от производителя, моделът ускорява от 0 до 100км/ч за 4.3 секунди, като максималната му скорост е 283км/ч.  Съобщава се още, че са направени значителни количества промени по шасито, окачването и спирачната система за да може водачът да се чувства спокойно по време на управлението на този звяр. За да може всички задвижващи системи да работят безотказно при всякакви натоварвания са направени и промени в дизайна на екстериора, които имат за цел да доставят нужното количество свеж въздух и да отвеждат ненужната топлина от двигателния отсег. Не на последно място разбира се е ролята и на аеродинамичният пакет, който има за цел да подобри стабилността на модели при висока скорост. 
Интериора е спортно елегантен, като няма да липсва почти нищо. Инструменталният панел пред водача е 12.3-инчов, HD дисплей, а този на централната конзола отговарящ за функциите на мултимедията е с размер от 10-инча. Естествената кожа и алуминиевите апликации са стандартно предлагани, а предните седалки са по-тънки и с подобрена странична опора. Цените ще започват от 79 990 долара.


Няма коментари:

Публикуване на коментар