сряда, 28 март 2018 г.

Hyundai Tucson с фейслифт

Точно три години след представянето на Hyundai Tucson, корейският модел получава козметично обновяване и нови агрегати, поне що се отнася за версиите, които се предлагат отвъд океан. Там моделът вече ще разполага само с атмосферни 2.0 и 2.4 литрови агрегати с мощност съответно от 164 и 181к.с., куплирани с 6-степенна, автоматична трансмисия. Нищо не се съобщава, кога ще бъде представена обновената европейска версия на модела, но най-вероятно нея ще я видим още това лято. 
От гледна точка на дизайна на екстериора, промените не свършват само с новата оптика на фаровете, редизайна на радиаторната решетка и новите брони. В задната част откриваме също значителни промени, които обхващат задните светлини, вратата на багажника и бронята. Всичко това придава съвсем нова визия на популярния кросоувър модел, която би трябвало да задържи огромния клиентски интерес. 
Интериора също е претърпял значително количество промени. Инструменталният панел пред водача е с нов дизайн на индикаторите, а централната конзола е изцяло нова с 7-инчов дисплей за мултимедийната система от последно поколение. Системата за предотвратяване на сблъсък, индикатор за обекти в сляпата зона, адаптивния автопилот, автоматичните чистачки и фарове, както и камерата за заден ход ще бъдат предлагани серийно за модела предлаган в САЩ. Продажбите на обновеният Tucson в САЩ, ще започнат от есента, като цени не се съобщават. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар