четвъртък, 11 януари 2018 г.

Honda Insight отново на фронта

Не до там успешният хибриден модел на японците - Honda Insight, спрян от производство едва три години след неговото представяне сега се завръща на сцената, но този път базиран върху платформата на 10-тото поколение на Honda Civic. Това означава, че моделът е станал значително по-голям и просторен и е готов да се бори за своето място под слънцето в САЩ. 
Дизайнът на модела е в стила на представената наскоро отвъд океана - Honda Accord, а за задвижване разчита на високо ефективна хибридна система с 1.5 литров, бензинов мотор, съчетан с електромотор, чиито разход на гориво посочен от производителя възлиза на 4.7л/100км. Все още не споменават технически спецификации, но те ще станат ясни след броени дни, когато моделът бъде представен официално. 
За да се разграничи моделът от споменатият вече Civic, той ще бъде значително по-богато оборудван. Кожени седалки, мултимедийна система от последно поколение, Wi-Fi, множество асистенти за шофиране и системи за безопасност ще бъдат налични серийно за модела. Все още не се споменават цени, но най-вероятно то той ще бъде позициониран малко под  базовата версия на Accord. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар