вторник, 12 юли 2016 г.

Renault Megane Grandcoupe с премиера в Париж

Седан версията на Четвъртото поколение на Renault Megane не е просто хеч с присаден багажник. Дизайнерите са се постарали да придадат елегантна линия на модела и спокойно можем да кажем, че именно това е най-красивият седан на марката до момента. Не случайно французите са нарекли своя седан с името - Grand Coupe. Багажникът е с обем 508 литра, а благодарение на удълженото междуосие мястото за пасажерите е предостатъчно. В интериора няма разлики сравнение с хеч и комби версиите, като главен акцент ще има мултимедийната R-Link система от второ поколение с вертикално разположен 8.7-инчов дисплей, както и 7-инчовия дисплей пред водача. 
Първоначално под капака място ще намират две бензинови и три дизелови агрегата с мощност между 90 и 130к.с., куплирани с 5 или 6-степенна, механична или CVT трансмисия. Трансмисията с два съединителя и 7 предавки ще бъди налична само за някои от агрегатите. 
Официалната премиера на Renault Megane Sedan ще се състои по време на автосалона в Париж, а продажбите ще започнат веднага след това , включително и в България. Производството ще се осъществява в Турция. цени не се съобщават.




Няма коментари:

Публикуване на коментар