сряда, 7 януари 2015 г.

Samsung SM5 Nova представен в Сеул

От този месец в Южна Корея започват продажбите на обновения Samsung SM5. След последните направени промени той получава името Nova, след обозначението по подобие на останалите модели в гамата на марката. това е втори фейслифт за модела и логично не е толкова обстоен. Въпреки това моделът може да се похвали с ново излъчване благодарение на новата броня с вградени LED светлини, както и изцяло новата радиаторна решетка.
Интериора също е получил промени, но по-скоро те са козметични. Оборудването е станало по-добро, като вече могат да се поръчат дори неща, като: огледало за обратно виждане с Wi-Fi функция и новата инфоразвлекателна "R-link2" система.  Факта, че Samsung освежава модела показва намеренията на марката да предлага този модел поне още 3 години въпреки, че е основава върху Renault Latitude, един чудесен модел чиито продажби в Европа обаче не покриха очакванията, а продажбите бяха преустановени.
Наред с всички козметични промени има и такива, които не се виждат. Най-важната е наличието на новия, 1.6 литров, турбо бензинов агрегат с мощност 190к.с. и 6-степенната, EDC трансмисия с двоен съединител. Тази трансмисия ще получи и 1.5 литровия дизел с мощност 110к.с., който също намира място за пръв път в този модел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар