вторник, 25 октомври 2022 г.

Ford Escape с ново лице

 Американският събрат на Ford Kuga, бе критикуван от клиентите за своя дизайн, тъй като неговият стил не подхожда на този, на останалите модели на марката които се предлагат в Северна Америка. Сега при обновяването на Ford Escape, дизайна е променен коренно и се опитва да отговори на нанесените критики. Новата радиаторна решетка изцяло новите брони и променените фарове, които са свързани с LED лента са детайлите, които би трябвало да угодят на клиентите отвъд океана. Все още не е ясно дали европейската версия ще получи тази визия или ще доразвие настоящата такава. 

В интериора също се забелязват промени, които са свързани по-скоро с наличието на новата инфотайнмънт система с по-голям 13.2-инчов екран, чрез който се управляват и функциите на климатичната инсталация, което от своя страна е довело до известни промени на централната конзола. Пред водача място намира12.3-инчов цифров инструментален панел, а на борда място намира разширен пакет от асистенти подпомагащи шофирането. Новост е и наличието на подложка за безжично зареждане на телефони.

Що се отнася до механиката, то там промени няма. За задвижване обновеният Ford Escape, разчита на 1.5 и 2.0 литровите, турбо бензинови мотори с мощност съответно от 182 и 253 к.с. Хибридната и Plug-in хибридната версия разчитат на атмосферният - 2.5 литров мотор, съчетан с електромотор, чиято обща мощност възлиза на 213 к.с. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар