неделя, 3 ноември 2019 г.

Екзотични: Bufori Geneva Facelift и Bufori CS

След изместването на дейността си в Малайзия, австралийската бутикова компания Bufori, явно е твърдо решена да добие популярност сред тамошните платежоспособни клиенти, като представя обновената версия на Bufori Geneva и изцяло нов модел изработен от карбонови сплави наречен Bufori CS. Ной-вероятно новото купе ще замени настоящото Bufori La Joya, като предлага значително по-съвременен стил и техника. 
Двуместното купе ще бъде на разположение с нов 3.6 литров, V6-цилиндров, турбо мотор с мощност 500к.с., както и с познатият, 6.4 литров, компресорен, V8-цилиндров мотор, чиято мощност е завишена до 750к.с. И двете версии ще се предлагат с нова 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към задните колела. 
Четиривратата лимузина със срещуположно отварящи се врати Bufori Geneva е претърпяла леки козметични промени, които включват нов дизайн на броните и страничните огледала. По-големи промени има в интериора, който може да се каже, че е изцяло нов и предлага още повече удобства, като кафе машина например, хладилник и килими тъкани ръчно от вълна. Дизайнът на седалките е променен, а нивото на безопасност е увеличено, като вече за модела се предлагат и модерни системи и асистенти подпомагащи шофирането. Подобно на купето и този модел ще се предлага със споменатите 3.6 и 6.4 литрови агрегати. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар