вторник, 24 септември 2019 г.

Dongfeng Venucia T90 с фейслифт и нов агрегат

Представеният преди три години Dongfeng Venucia T90, получава козметични промени. Това е първият самостоятелен модел на компанията имайки предвид, че до неговата поява всички модели на марката се базираха върху остарели платформи на Nissan. Venucia J90,  също използва познатата платформа от първото поколение на Nissan Qashqai,но за целта тя е силно модифицирата и пригодена за характеристиките на модела. 
Обновеният модел разполага с нов изглед благодарение на променените брони, новата радиаторна решетка и новите LED, предни светлини. В задната част също наблюдаваме промени и наличие на светлини с LED технология.
В интериора също има известни промени. Централната конзола е леко променена и контролерите на климатичната инсталация вече са със сензорни бутони, а пред водача място намира цифров инструментален панел. 
Най-голямата новина обаче идва от двигателния отсек. Там вече място намира нов, 1.4 литров, бензинов агрегат с принудително пълнене на цилиндрите с мощност 150к.с. Серийно той ще се предлага с CVT трансмисия задвижваща предните колела. Въпреки, че платформата го позволява, производителят не възнамерява да разработва версия 4х4. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар