петък, 8 юни 2018 г.

BAIC Bisu T7 с цена от 20 000 долара

Една от най-младите, китайски марки е едва на две години, но това не пречи да представи модел, който спокойно може да се конкурира с такива от известни европейски марки. Bisu е собственост на BAIC и разполага цялото ноу-хау на китайският концерн, който пък има тесни връзки с Mitsubishi, Suzuki, Hyundai, Daimler, а да не забравяме, че тя притежава правата върху всички патенти и технологии на Saab. 
Представеният тази седмица SUV модел, наречен Bisu T7 е с купеобразна форма, предлага място за пет човека и предлага изключително богато оборудване. Инструменталният панел пред водача е с цифров, 10.5-инчов дисплей, а мултимедийната система разполага с 12.3-инчов тъч. Двузоновия климатроник и коженият салон с вентилирани предни седалки, както и хедъп дисплея пред водача, влизат в серийното оборудване. 
Под капака място намира 2.0 литров, турбо бензинов агрегат с мощност 197к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели и с 8-степенна, автоматична скоростна кутия. При нея водачът ще има на разположение четири режима на работа, като единият от тях включва и 4х4. 
Продажбите на Bisu T7 ще започнат през август месец, като цените ще варират между 20 и 25 000 долара. Експорт за сега не се предвижда.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар