неделя, 4 март 2018 г.

Denza EV с фейслифт и нови версии на мощност

Дойде време за обновяването на китайският модел с нулеви емисии разработен съвместно с Mercedes, специално за нуждите на китайският пазар. Denza EV, бе представен през 2014 година и се радва на добър прием от страна на по-заможните клиенти, като само за миналата година са продадени 4685 автомобила. 
Новата версия ще се предлага в три нива на мощност : 95, 117 и 183к.с., като батерията и в трите случая е една и съща с мощност от 70 kWh. Според производителят, най-мощната модификация ускорява от 0 до 100км/ч за 10.5 секунди, а автономията възлиза на 635км/ч, при положение обаче, че скоростта не надвишава 60/ч. Максималната скорост е ограничена на 150км/ч и за трите версии. 
Освен в екстериора, промени се наблюдават и в интериора. Впечатление правят новият дигитален инструментален панел пред водача, по-големият екран на мултимедийната система, както и новият мултифункционален волан. Става ясно, че качеството на материалите също е завишено, както и оборудването. Серийно се предлагат неща като: 8 въздушни възглавници, ABS, автопилот, климатроник, кожен салон с ел. предни седалки, мултимедия и др. Цените в Китай започват от 299 800 юана, което го прави и един от най-скъпите електрически модели на пазара в Китай. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар