петък, 8 септември 2017 г.

BMW X7 iPerfomance Concept ще бъде представен във Франкфурт

Тази година трябваше да бъде представено BMW X7, но по всичко личи, че ще трябва да изчакаме поне до март месец, следващата година. За сега ще се задоволим с концепцията, която ще бъде показана във Франкфурт, следващата седмица. Според източници близки до производителя това, което виждаме днес се доближава плътно до производственият модел. Ние от своя страна се питаме, на кого е нужен подобен модел с емблемите на баварската марка. Не е тайна, че платформата на Х7 ще послужи за основа на първият SUV на Rolls Royce и явно BMW, иска да извлече максимални печалби от нея, като представи на пазара ултра-луксозен SUV модел със спорни офроуд възможности. 
Дизайна на концепцията е типично в стила на марката, но гротеските размери размиват изтънчените детайли, на които дизайнерите са обърнали специално внимание. Огромните бъбреци са с изцяло нов дизайн, а хрома е в изобилие. Интериора също е подобаващ за концептуален модел изработен от висококачествени материали и предоставящ място за цифровите инструментални панели на инфоравлекателната система от ново поколение - iDrive. колко от тези елементи ще намерят място в производствената версия все още не е ясно, но не трябва да забравяме, че именно това ще бъде най-скъпият модел в гамата на марката. 
За сега не се споменават подробности относно задвижването на концепцията, но по всичко личи, че тя разполага с Plug-in хибридна система и разбира се четири задвижващи колела. Дали двигателят е 3.0 литров, турбо дизел или бензин нас не ни интересува, тъй като по-важно за нас е какво ще има под капака в производственият модел, чиято цена ще започва, от около - 130 000 евро. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар