петък, 14 април 2017 г.

WEY VV7 е първият модел на китайският премиум бранд

Това е първият модел на новоформираният премиум бранд на Great Wall под името WEY. Неговото име е VV7 и ще бъде наличен на китайският пазар от втората половина на тази година. WEY VV7 ще се предлага във две версии - стандартна и спортна, носеща обозначението VV7c. С дължина от - 4.75, ширина - 1.93 и височина - 1.65 метра, моделът се вписва в класа на Jaguar F-Pace, като няма претенции да е пряк конкурент на англичанина. 
За задвижване WEY VV7, разчита на 2.0 литров, турбо бензинов агрегат с мощност 234к.с., куплиран с автоматична трансмисия предаваща движението към предните колела. В по-късен етап ще бъде на разположение и версия с 4х4, както и такава с хибридно задвижване. 
Както подобава на един премиум модел оборудването е богато, а салона е изработен от качествени материали. Серийно ще се предлагат мултимедия с 12.3-инчов дисплей, кожен салон, ел. предни, кожени седалки с обдухване, камера за заден ход, адаптивен круиз контрол и система за предотвратяване на сблъсък, което се предлага за пръв път в китайски модел. Цени все още не се споменават, се смята, че базовата версия ще започва от около 25 000 долара.  


Няма коментари:

Публикуване на коментар