понеделник, 17 април 2017 г.

Skoda Vision E Coupe Concept показана в Шанхай

Чехите точат зъби за китайският пазар или поне оставаме с такова впечатление, след като виждаме концепцията Vision E Coupe, която ще присъства на фирменият щанд по време на автосалона в Шанхай. Марката от известно време се опитва да пробие на китайския пазар и това не изненадва никого. Продажбите на Китайската версия на Skoda Rapid в републиката са задоволителни, но това не пречи на чехите да се пробват в най-търсеният сегмент - този на кросоувър моделите. 
Концептуалният Skoda Vision E Coupe е именно такъв модел, предназначен за младите клиенти на марката. Той е задвижван от електромотори с обща мощност 301к.с., а с едно зареждане могат да се изминат до 500км. Максималната скорост посочена от производителя е 180км/ч. Моделът разполага с трето поколение автономна система за шофиране, която позволява да намира сама места за паркиране, да изпреварва, да се отклонява от лентата за движение, както да спира и да потегля сама в задръствания. 
Що се отнася до това, дали ще видим подобен модел в серийно производство все още не е ясно, но плановете на марката са до 2025 година в нейното портфолио да присъстват пет изцяло електрически задвижвани модели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар