събота, 31 декември 2016 г.

Infiniti QX50 Concept визуализира бъдещият SUV на марката

По време на автосалона в Детройт, японците ще покажат концептуалния Infiniti QX50. той е естественото развитие на показаният в началото на годината Infiniti QX Sport Inspiration Concept и дори може да се смята, като предпроизводствена версия на серийният модел, който би трябвало да видим през 2017 година. 
Няма спор, че марката отново е напипала правилната посока в дизайна на своите модели и за в бъдеще няма да има проблем с привличането на нови клиенти. Освен с дизайна, Infiniti QX50 Concept е интересен и с технологиите, които демонстрира. Главен акцент в управлението имат автономните системи за шофиране, които според производителя гарантират максимална сигурност и контрол от страна на водача върху поведението на автомобила. 
По-интересното е под предния капак. Там място намира първият в света сериен агрегат с променлива компресия, който бе представен от Nissan, по време на автосалона в Париж. Той е с работен обем от 2.0 литра и мощност 272к.с. За сега не се споменават технически параметри или подробности относно механиката, но се надяваме да в скоро да време да видим направо серийният модел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар