петък, 13 ноември 2015 г.

Mercedes SL с нова визия

Фейслифт версията на Mercedes SL ще бъде представена след броени часове по време на автосалона в Лос Анджелис. Пред нас са официалните снимки на модела, разпространени от компанията, благодарение на които можем да видим в аванс неговата визия. 
От пръв поглед се вижда, че предната част е изцяло нова. Впечатление прави трапецовидната радиаторна решетка, която за пръв път можем да видим именно в този модел. Фаровете и бронята също са нови, както и капака на двигателя. В задната част впечатление прави бронята и новата подсветка на светлините. Като цяло визията изглежда по-спортна, но да не забравяме, че все пак на илюстрациите са показани AMG версиите. В интериора не търсете разлики. Те се свеждат до новият инструментариум пред водача и нов дизайн на волана. 
Моторната гама остава непроменена. Под предният капак място ще намират 8 и 12-цилиндровите, V-образни агрегати куплрани с 7-степенна, автоматична трансмисия. Базовата версия обаче, вече ще разполага с 3.0 литров, би-турбо агрегат с мощност 333к.с. 
Цени за сега не се съобщават. Желаещите могат да направят своите заявки още този месец, но първите бройки няма да бъдат доставени по-рано от март месец, следващата година. Няма коментари:

Публикуване на коментар