вторник, 3 март 2015 г.

Hyundai освежава MPV модела Ix20


Далеч от блясъка на концепциите демонстрирани в Женева, корейците представят фейслифт версията на своя компактен MPV модел - Hyundai Ix20.

Разликите са видими от пръв поглед, а направените подобрения успяват да предадат на модела по-модерно излъчване. За целта дизайнерите са променили изцяло предната част, която се е сдобила с нова броня, радиаторна решетка и нова оптика на фаровете. Страничните огледала също са с нова форма. В задната част промените се свеждат до наличието на новите LED светлини. Новата цветова гама и по-богатото оборудване също ще открояват новата версия. Серийното оборудване включва: 6-въздушни възглавници, ESP , ЕBD, отопляем волан, ел. пакет, климатична инсталация и нова инфоразвлекателна система със свързаност към мобилни устройства и памет от 1GB. 
За да бъдеш актуален на пазара обаче, само промяната на визията не е достатъчна. Обновеният Hyundai Ix20 разполага с модернизирани бензин и дизелови агрегати с работен обем от 1.4 и 1.6 литра, чиято мощност 77 до 128к.с. Налична е и изцяло нова 6-степенна, автоматична трансмисия, но серийно обаче моделът ще се предлага с 5 и 6-степенните, механични трансмисии. Стоп/Старт системата и електронната система за контрол на алтернатора, както и гумите с намалено съпротивление на търкаляне ще допринасят за понижения разход на гориво. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар