Страници

вторник, 7 май 2024 г.

Geely Radar Horizon с мощност от 430 к.с. и автономия до 520 км.

 

Първият пикап на марката Geely Radar RD6, получава версия със задвижване на четирите колела цели две години след официалната си премиера. Именно поради тази причина марката е решила да предлага двумоторната версия под ново име, което ще бъде Geely Radar Horizon. В сравнение с RD6, новата версия ще се отличава с променената декоративна решетка и възможността за двуцветно оцветяване на кабината. 

Интериорът на Radar Horizon е изцяло нов и предлага 10.2-инчов цифров инструментален панел в комбинация с 14.6-инчов дисплей за инфо-развлекателната система. Плаващата централна конзола между седалките също е с нов дизайн и е снабдена с подложка за безжично зареждане на телефони. Наличните асистенти на борда правят възможно автономно шофиране от ниво 2. Новост е и версията с десен волан, което автоматично означава, че моделът ще се предлага вече и извън границите на Китай.

По-интересно обаче е добавянето на преден електромотор с мощност 272 к.с.. Общата мощност на модела възлиза на 428 к.с., което неминуемо допринася за подобреното ускорение на пикапа от 0 до 100 км/ч., което сега отнема не повече от 4.5 секунди. Максималната скорост която може да постигне Radar Horizon е 190 км/ч. Тяговата батерия на борда е с капацитет 73 или 86 кВтч. и ще предоставя автономия между 460 и 520 км. не на последно място трябва да се знае, че отсега нататък, полезният товар на всички версии на електрическият пикап е увеличен от 400 на 790 кг., а капацитетът за прикачен товар е до 3 тона. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар