вторник, 4 август 2020 г.

Honda Elysium с фейслифт и хибридна версия

Въпреки огромното търсене на кросоувър и SUV модели в Китай, конкуренцията между производителите при MPV моделите също е ожесточена. Представеното през 2015 година, пето поколение на  Honda Elysium, претърпява козметични промени и се сдобива с нови технологии за да може да бъде отново с едни гърди напред пред своите конкуренти. Външно промените не са фрапиращи, но придават значително по-елегантно излъчване. Новите брони с LED светлини, новата радиаторна решетка и променената оптика на предните и задните светлини с LED технология са сред открояващите нови детайли. 

В интериора се наблюдава нова мултимедийна система с 4G технология, променена горна конзола на арматурното табло с нов дизайн на отворите на климатичната инсталация. Оборудването също е станало по-богато, като моделът вече ще се предлага серийно с множество системи и асистенти за шофиране, а страничните, плъзгащи се, ел. врати за достъп до втория ред седалки вече са оборудвани със сензорна технология за отваряне без пряк допир до дръжките.

Под капака място продължават да намират бензиновите 4 и 6 цилиндрови агрегати с мощност от 190 и 300к.с., но гамата е обогатена и с 2.0 литров, турбо мотор с мощност 210к.с. Голямата новост обаче е хибридната версия оборудвана с 2.0 литров,  бензинов мотор съчетан с електромотор, чиято обща мощност е 214к.с.

Няма коментари:

Публикуване на коментар