четвъртък, 20 февруари 2020 г.

Идентичните Peugeot Landtrek и Changan F70 представени в Китай

От тази пролет в Китай, започват продажбите на разработеният между PSA и Changan, товарен модел, който ще се предлага под името Peugeot Landtrek, Changan F70 и съответно Kaicen F70. Трите модела са идентични, но се различават видимо по дизайна на екстериора. В интериора обаче положението е идентично и разликите са предимно в емблемите на воланите и оборудването. Моделите ще се предлагат с двойна и единична кабина, като товароносимостта ще варира между 1 и 1.2 тона. Пред водача място намира цифров инструментален панел, който ще се предлага срещу доплащане за по-скъпите версии, както и мултимедийна система с 10 или 12-инчов дисплей. Климатичната инсталация, както и пълният ел. пакет ще са налични още от базовото ниво на оборудване. Срещу доплащане за моделите ще могат да се поръчат и неща като: камери с обхват 360 градуса, 6 въздушни възглавници, система за предотвратяване на сблъсък, асистент за спускане и потегляне при наклон, безключов достъп и старт и др. 
За задвижване всички версии ще разчитат на мотори доставяни от Dongfeng. Това са бензиновият, турбо мотор с работен обем от 2.4 литра и мощност 210к.с., както и 1.9 литровия, 
турбо дизел с мощност 190к.с. Серийно, те ще се предлагат куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, но срещу доплащане за бензиновата версия ще бъде налична и 6-степенна, автоматична скоростна кутия от Getrag. Задвижването ще се осъществява посредством задните колела, а системата за задвижване на четирите колела и заключващи диференциали ще се предлага срещу доплащане. 
Първоначално версията на Peugeot, освен в Китай ще се предлага и на пазарите в Африка и Латинска Америка, като постепенно ще замени представеният преди три годии Peugeot Pick-Up.  Моделите на Changan и Kaicen, от своя страна ще бъдат налични в съседните държави на републиката и Южна Америка, като там ще се предлагат под името Changan Hunter. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар