събота, 18 януари 2020 г.

Фейслифт и за китайските версии на Skoda Rapid и Rapid Spacebck

Преди един месец, чехите обновиха седан версията на Skoda Rapid, която ще се предлага предимно на пазарите в Русия, Индия и Източна Европа. Моделът трябваше да бъде наличен и в Китай, но за там се оказва, че марката ще предложи друга версия на седана успоредно и с хеч модела, който няма да бъде наличен на споменатитет продажби поради наличието на Skoda Skala.
Китайската версия се отличава предимно с новия дизайн на броните и радиаторната решетка, а предните светлини са без LED технология. 
Интериора е останал без промяна спрямо този на сегашната Skoda Rapid, но са добавени цветни елементи, както и нова мултимедийна система. Графиката на инструменталния панел пред водача също е нова. 
Под капака промени няма. Китайската версия на Rapid ще се предлага с познатият - 1.5 литров, бензинов мотор с мощност 112к.с., куплиран с 5-степенна, механична или 6-степенна, автоматична трансмисия. Продажбите на обновените Rapid и Rapid Spacebck ще започнат в Китай, от края на март месец, като цени не се споменават.  



Няма коментари:

Публикуване на коментар